$segment1: |assortment|

$segment2: ||

$segment3: ||

Vårt sortiment
Hem
Våra produkter
Vårt sortiment
Vanliga frågor
Om oss
Butiker
Kontakt
Återförsäljare

Basen i vårt sortiment är och kommer alltid vara Svenskt och 100 % naturligt Detta då vi anser att svensk djurhusshållning och slakt håller hög kvalitet vilket verkar för bästa produkt kvalitet, samt att det gör minsta möjliga påverkan på miljön i ett transport perspektiv.

I Sverige slaktas det 2,6 miljoner grisar (2012) vilket med enkel matematik ger 5,2 miljoner gris öron. Tyvärr så säljs det i Sverige inte alls så många Grisöron och vi anser att vi i första hand bör öka försäljningen av dessa innan vi importerar som många leverantörer väljer att göra utifrån ett lägre kostnadsläge i Östeuropa som för så många andra produkter

För att kunna fortsätta att driva vår "svenska" linje så behöver vi dock utifrån marknadsförutsättningar komplettera detta sortiment med t.ex import av djurslag där den svenska slakten inte är tillräckligt stor (t. ex lamm och fågel) samt vi på efterfrågan importerar högkvalitativa råhudsprodukter. Dessa hittar ni under varumärket Prima Hundtugg.

Inom Naturligt Hundtugg så lanserar vi även från vecka 42, 2013, ett 100 % svenskt och 100 % naturligt färskfoder utan några som helst tillsatser och 100 % animaliskt. Detta hittar du från och med nu som beställningsbart under vår beställningssida och leverans sker i samband med övriga produkter.

Naturligt & torkade produkter

Vår Svenska och naturliga produkter är idag marknadsledare i såväl zoo fackhandel som i dagligvaruhandeln. Våra produkter återfins hos flertalet zoobutiker och zoo kedjor såväl som på ICA & COOP.

Klicka här för mer information.

Färskfoder

Vecka 42, 2013 så är det äntligen dags för oss att lansera vårt av många efterlängtade färskfoder. Vårt färskfoder baseras på 100% Svenska råvaror och är helt fritt från både ris, spannmål och tillsatta vitaminer vilket gör det så naturligt det bara kan bli.

Klicka här för mer information.

Råhudsprodukter

Våra råhudsprodukter som vi säljer under varumärket Prima Hundtugg tillverkas av vår välrenommerade leverantör i Kina som även säljer till stora kedjor i Europa och USA, som t.ex. Wal-Mart. Samtliga råhudsprodukter är handgjorda och trippelcertifierade av mycket hög kvalitet.

Klicka här för mer information.