$segment1: |assortment|

$segment2: |dried|

$segment3: ||

Vårt sortiment
Hem
Våra produkter
Vårt sortiment
Vanliga frågor
Om oss
Butiker
Kontakt
Återförsäljare

Vi delar in våra naturliga och helt luftorkade produkter i tre grupper för att göra det enklare för dig att välja rätt produkt. Indelningen är gjord utifrån funktion och ursprung. Vi kallar grupperna: SMÅDELAR, INNANMÄTE och BEN & KNOTOR. I varje grupp hittar du ett flertal produkter från olika djur som t. ex. gris, ox/nöt och kyckling.

Samtliga produkter, oavsett grupp, utmärks av en hög proteinhalt. Detta är viktigt då protein är kroppens byggstenar för muskulatur hos såväl djur som människor.

SMÅDELAR: Här ingår produkter som Grisöron, Strimlade Grisöron, Grisknorr, Snäckor, Gristryne och Tjurmuskel. De lämpar sig generellt för alla hundar, stora som små, gamla som unga. De kan användas som ett naturligt godis och som ett alternativ till tuggben. De är nyttiga för hundens munhälsa och avlägsnar bl. a. tandsten och stärker tuggmuskulaturen.

INNANMÄTE: Här ingår produkter som Oxlever, Oxlunga och Kycklinglever. De passar också de flesta hundar och används med fördel som belöning vid träning. Då det ofta lämpar sig att ge mindre bitar vid träning så har vi på Naturligt Hundtugg tagit fram serien Tunna skivor som är lätta och bryta men med samma goda smak.

Den tredje gruppen är BEN & KNOTOR som består av benbitar från olika djur. Dessa produkter är också alternativ till tuggben och hittas främst i fackhandeln.

Inom dessa produkter så säljer vi i huvudsak produkter helt baserade på svensk råvara under varumärket Naturligt Hundtugg och dels under varumärket Prima hundtugg där råvaran kan vara dels från Sverige och dels från annat EU-land, dvs under samma förutsättningar som alla andra varumärke i Sverige förutom Natutligt Hundtugg som garanterar 100 % svenska råvara.